Sa duhet të pini ujë në ditë?

Sa duhet të pini ujë në ditë?

Uji është i domosdoshëm për shëndetin. Ai nuk përmban as yndyrna, as kolesterol, as kalori. Por këto nuk janë arsyet e vetme përse njeriu duhet të pijë shumë ujë gjatë ditës. Uria dhe etja Shpërthimet e urisë dhe ato të etjes ngatërrohen lehtësisht, thonë ekspertët....