Si duhet ta ruajmë fasulen?

Si duhet ta ruajmë fasulen?

Ruajtja në mënyrë të duhurë, është shumë e rëndësishme për ta ruajtur cilësinë dhe shijen e fasules. Nëse jekeni fasule të pjekur nga kopshti juaj, gjëja e parë të cilën duhet ta bëni është që ta pastroni dhe ta lini në diell tri ditë. Armiku kryesor i fasules është...
Sa kosovarë jetojnë në Zvicër?

Sa kosovarë jetojnë në Zvicër?

Në fund të vitit 2019 në Zvicër kanë jetuar 2 milionë e 111 412 të huaj. Nga ky numër, 323.683 janë shtetas të Italisë, 309.388 nga Gjermania, 262.926 nga Portugalia, 139.646 nga Franca dhe 113.800 nga Kosova Në vitin 2019, në Zvicër kishin migruar 140 554 persona,...