A janë WiFi-të publike të rrezikshme?

Kushdo që lidhet me një WiFi publike, duhet t’i kushtojë vëmendje disa pikave në interes të sigurisë. Ju jeni në lëvizje dhe doni të bëni disa gjëra shpejt në internet. Por lidhja e internetit me celular në telefonin tuaj është e dobët. Andaj, para se të përdorni një...
Ramush Haradinaj feston ditëlindjen, kështu e uron Anita

Ramush Haradinaj feston ditëlindjen, kështu e uron Anita

Ramush Haradinaj dje festoi ditëlindjen, me këtë rast mori urime të shumta. “Sot pranova mesazhe të panumërta urimi nga miq, kolegë, bashkëluftëtarë, e bashkudhëtarë, të cilat më gëzuan shumë dhe e bënë më të bukur kremten e ditëlindjes sime.Në pamundësi që t’i...
Paralajmërohen gjoba ndaj atyre që s’respektojnë masat

Paralajmërohen gjoba ndaj atyre që s’respektojnë masat

Pasi qytetarët nuk po iu binden thirrjeve për të respektuar masat në luftë ndaj COVID-19, hapi i ardhshëm do të jetë ndarja e gjobave. Këtë e ka paralajmëruar Sazan Ibrahimi, drejtor ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës. Ibrahimi ka thënë se do të vjen koha...
30 vjet nga Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut në Kosovë

30 vjet nga Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut në Kosovë

Sot mbushen 30 vjet që kur delegatët e atëhershëm të Kuvendit të Kosovës, miratuan Deklaratën Kushtetuese të 2 Korrikut. Në këtë ditë historike, Kosova është shpallur njësi e veçantë, në kuadër të federatës së atëhershme jugosllave. Deklarata e 2 Korrikut 1990 ishte...