Rreth 35 mijë kosovarë e braktisën vendin vitin e kaluar

Rreth 35 mijë kosovarë e braktisën vendin vitin e kaluar

Rreth 35 mijë kosovarë ia kanë dhënë lamtumirën Kosovës gjatë vitit të kaluar. Ata kanë hequr dorë nga vendlindja e tyre në kërkim të një jetë më të mirë në shtetet e huaja. Shumica e tyre e kanë braktisur vendin shkaku i bashkimit familjar dhe gjetjes së një vendi...