100% DISPONIMI JUAJ NË RADIO ZËRI

Radio Zëri

Që të jemi pranë jush në Çdo moment dhe që t’ju ofrojmë një shërbim më të mirë dhe më cilësor, kemi vënë në dispozicionin tuaj një staf profesional që ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.

RadioZëri

=//=//=//=//=
=//=//=//=//=

Orari Kontaktues

Hë.: 10:00 – 18:00
Ma.: 09:00 – 24:00
Më.: 09:00 – 24:00
En.:  09:00 – 24:00
Pr.: 09:00 – 24:00
Sh.: 09:00 – 24:00
Di.: 09:00 – 24:00

Formulari Kontaktues

Share This