Radio Zëri

Për të dërguar urime & përshendetjet  përmes internetit ju lutemi na kontaktoni.

Urime dhe Përshëndetje

EMISIONI I NATËS

MODERATOR/E

Emri Mbiemri

NE JEMI ATA QË KUJDESEMI PËR DISPONIMIN TUAJ

MODERATOR/E

Emri Mbiemri

MODERATOR/E

Emri Mbiemri

MODERATOR/E

Emri Mbiemri

Skema Programore ne Radio Zëri

E HËNË

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

E MARTË

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

E MËRKURË

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

E ENJËTE

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

E PREMTE

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

E SHTUNË

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

E DIELË

PROGRAMI URIME DHE PËRSHËNDETJE

20:00 – 22:00

Forma Kontaktuese

Orari Kontaktues

Hë.: 20:00 – 22:00
Ma.: 20:00 – 22:00
Më.: 20:00 – 22:00
En.:  20:00 – 22:00
Pr.: 20:00 – 22:00
Sh.: 20:00 – 22:00
Di.: 20:00 – 22:00

Formulari Kontaktues

Share This