Radio Zëri

Zëri i muzikës shqipe me ne gjithmonë afër vendlindjes suaj

Kontakt

+4975657593897
   info@radiozeri.com

        

Çdo natë emisione

Winamp

Dëgjoni Radio’n në PC me Winamp

RealPlayer

Dëgjoni Radio’n në PC me RealPlayer

MediaPlayer

Dëgjoni Radio’n në PC me MediaPlayer
Fresh
Sot vendoset data e seancës për votimin e Qeverisë Hoti

Sot vendoset data e seancës për votimin e Qeverisë Hoti

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë mbledhje, ndërsa pritet të shqyrtohet kërkesa e Lidhjes Demokratike të Kosovës për mbajtjen e seancës për votimin e Qeverisë Hoti. Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, një ditë më parë ka thënë sot se kanë...

read more
6 përfitimet shëndetsore të trangujve

6 përfitimet shëndetsore të trangujve

Sot në rubrikën e shëndetësisë, kemi përmbledhur gjashtë përfitime shëndetësore që vijnë nga trangujt. Do të mbroheni më mirë nga sëmundjet neurologjike Përmbajtjen që kanë trangujt janë identifikuar për rolin e tyre për shëndet të mira të trurit. Trangujt gjithashtu...

read more
Pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie?

Pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie?

Minstria e Shëndetësisë ka publikuar disa fotografi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë lidhur me koronavirusin dhe ndikimi i duhanit në shëndetin e njeriut. Përmes disa fotografive është shpjeguar për arsyet se pse duhet ta lini duhanin gjatë kohës së pandemisë...

read more
VV-ja nis nënshkrimin e peticionit për zgjedhje të reja

VV-ja nis nënshkrimin e peticionit për zgjedhje të reja

Lëvizja Vetëvendosje prej sot me fillim në orën 10:00 deri në 18:00, në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë, do të organizojë peticionin me kërkesën për zgjedhje të reja. Vetëvendosja fillimisht kishte organizuar një peticion online për zgjedhje të reja, ndërsa pas...

read more

Sponsors

Reklama juaj Këtu

Share This