Radio Zëri

Zëri i muzikës shqipe me ne gjithmonë afër vendlindjes suaj

Kontakt

 +491707776616

 info@radiozeri.com

   

Çdo natë emisione

LINKU I RI I RadioZeri

https://mars.streamerr.co:8278

Winamp

Dëgjoni Radio’n në PC me Winamp

RealPlayer

Dëgjoni Radio’n në PC me RealPlayer

MediaPlayer

Dëgjoni Radio’n në PC me MediaPlayer
Fresh
Kriminelët vjedhin kamionin me PlayStation 5

Kriminelët vjedhin kamionin me PlayStation 5

Thuhet se ka pasur 27 sulme të këtij lloji në Britaninë e Madhe këtë vit. Bandat kriminale në Mbretërinë e Bashkuar vjedhin tastierat PS5 nga kamioni në lëvizje. Si rregull, ata hipin mbi çatinë e makinës së tyre dhe futen në kamionin që mbante PS5.Ky marifet njihet...

read more
OnePlus 9 vjen me dizajn të ri dhe Snapdragon 888

OnePlus 9 vjen me dizajn të ri dhe Snapdragon 888

OnePlus 8T është ende i freskët në treg, por kompania kineze nuk duket se është duke pushuar kur bëhet fjalë për prezantimin e trashëgimtarit tjetër. Me sa duket, një nga rrjedhjet e para të OnePlus 9 është shfaqur përsëri, duke treguar pajisjen nga pothuajse të...

read more

Sponsors

Reklama juaj Këtu

Share This