OnePlus 8T është ende i freskët në treg, por kompania kineze nuk duket se është duke pushuar kur bëhet fjalë për prezantimin e trashëgimtarit tjetër.

Me sa duket, një nga rrjedhjet e para të OnePlus 9 është shfaqur përsëri, duke treguar pajisjen nga pothuajse të gjitha anët.

Imazhet e rrjedhura tregojnë kamerën e pajisjes dhe disa detaje të tjera që konfirmojnë atë që do të ofrojë telefoni i ardhshëm i OnePlus.

Në pamjen e parë, ne mund të shohim se si paraqitja e përgjithshme e OnePlus 9 ngjan me atë të Galaxy Note 20 Ultra.

OnePlus 9 do të mundësohet nga Snapdragon 888 i cili konfirmohet në aplikacionin e lidhur me emrin e koduar “Lahaina”. Siç pritej, kompania po qëndron tek një nga procesorët më të fuqishëm mobil të momentit.

Përveç procesorit i cili do të mbeshtesë OnePlus 9, modeli fillestar thuhet se përmban 8 GB RAM së bashku me 128 GB hapësirë të brendshme. Kjo rrjedhje në thelb nënkupton që modeli bazë i OnePlus 9 do të shfaqë 8 GB RAM dhe 128 GB hapësirë. Përveç kësaj, Android 11 do të jetë në dispozicion në pajisje.

Share This