Radio Zëri

Zëri i muzikës shqipe me ne gjithmonë afër vendlindjes suaj

Kontakt

 +491707776616

 info@radiozeri.com

   

Çdo natë emisione

LINKU I RI I RadioZeri

https://mars.streamerr.co:8278

Winamp

Dëgjoni Radio’n në PC me Winamp

RealPlayer

Dëgjoni Radio’n në PC me RealPlayer

MediaPlayer

Dëgjoni Radio’n në PC me MediaPlayer
Fresh
Dy vjet nga formimi i Ushtrisë së Kosovës

Dy vjet nga formimi i Ushtrisë së Kosovës

Parlamenti i Kosovës me 106 vota pro dhe një abstenim, dy vjet më parë miratoi tri ligjet që e ndryshojnë mandatin e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri të Kosovës, por pa iu ndërruar emri. Ligjet e miratuara ishin Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes,...

read more

Sponsors

Reklama juaj Këtu

Share This